trešdiena, 2013. gada 13. februāris

Trevor Sorbie "Beautiful Blonde Ice Cool Platinum" šampūns


Šī ir mana lielā vilšanās (iespējams lielākā )! Biju salasījusies atsauksmes un par spīti cenai un vēl tajā dienā saņemtajai biedējoši zemajai algai, nolēmu, ka varētu uzlabot savu garastāvokli nopērkot dārgāku un labāku šampūnu. Pfff, gribēju jau gan - sabojāju garastāvokli vēl vairāk...

Bilde ņemta no - http://www.trevorsorbie.com/shop/beautiful-blonde-shampoo.html
Nosaukums: Trevor Sorbie "Beautiful Blonde Ice Cool Platinium Shampoo
Produkts: Šampūns platīnblondu matu kopšanai
Ražotājs: Trevor Sorbie, Anglija
Importētājs: SIA "InterBrands"
Tilpums: 250 ml
Derīguma termiņš: 24 mēneši kopš atvēršanas
Cena: 6.20 Ls
Kur var nopirkt? Es pirku Stockmann
Sastāvs: Ārprāts, cik daudz :o - Aqua, Sodium laureth sulfate, Glycol stearate, Cocamidopropyl betaine, Cocamide DEA, Sodium chloride, Glycerin, Parfum, Panthenol, Amodimethicone, Polyquaternium - 10, Ethylhexyl methoxycinnamate, Propylene glycol, Citric acid, Cetyl alcohol, Polyquaternium -7, Tetrasodium EDTA, Dipropylene glycol, Cetrimonium chloride, Disodium phosphate, Hydroxyisohexyl 3 - cyclohexenecarboxaldehyde, Behentrimonium methosulfate, C10 - 40 Isoalkylamidopropylethyldimonium ethosulfate, Trideceth - 10, Buylene glycol, Butylphenyl methylpropional, Isopropyl alcohol, Magnesium nitrate, Panax ginseng extract, Sorbitol, Morus alba extract, Sodium acetate, Rosmarinus officinalis extract, HC blue no.2, Methylparaben, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium chloride, Phenoxyethanol, Propylparaben, Methylisothiazolinone, Butylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben, CI 60730, CI 17200.
Ko sola ražotājs? Karstuma aizsardzības, spīdumu un krāsu uzlabojoša tehnoloģija. Trevor Sorbie filozofija vienmēr ir bijusi padarīt Jūsu matus skaistus un palīdzēt Jums saprast, ka esat neatkārtojama. Mēs esam radījuši šo lielisko, profesionālo produktu līniju, lai Jūs varētu rūpēties par matu skaistumu mājās. Ice Cool Platinium šampūns uzlabo dabisku. krāsotu vai tonētu matu izskatu jau pēc pirmās mazgāšanas reizes. Šampūna sastāvā esošā ilgnoturīgā krāsviela padara mirdzumu zaudējušu matu krāsu spīdīgu un piešķir daudz mirdzošāku toni. Violetā bāze neitralizē dzeltenīgo toni, mati kļūst spīdīgi un atjaunoti. The Beautiful Blonde režīmā ir izmantota jaunākā tehnoloģija, kas atjauno nespodru, nedzīvu matu toni un aizsargā pret UVA staru iedarbību. Piemērots gaiši blondiem matiem, visiem matu tipiem.
Par maniem matiem:Mani ir blondi, krāsoti mati , kas ir bojāti un diezgan pasausi (izteikti - galos ) un tas viss "pateicoties" taisnošanai un fēna +/- karstajam gaisam.
 Kā man patika/patīk? Nepatika. Jau mazgājot matus nodomāju - tik ļoti nekas īpašs, bet nu cerēju uz brīnumiem, kad mati būs izžāvēti. Bet -nekā! :/ Šis šampūns manus matus padarīja sausus un nespodrus, lai gan man ar matu spodrumu un spīdēšanu problēmu nav. Kad sāku taisīt rakstu, nodomāju - varbūt dot vēl vienu iespēju šim šampūnam? Kad tiku līdz sastāva rakstīšanai, sapratu -NĒ!!!! No sastāviem neko nesaprotu, bet tās vielas tur diezgan baisi izklausās un lielos daudzumos kkādi  methyl ,chloride un sodium un kas tik tur vēl ne... Neizklausās labi. Tagad nebrīnos par rezultātu. Tagad, kad esmu iepazinusies ar sastāvu ir tāda sajūta, ka ja ielikšu šo šampūnu savos matos, tad tie vnk nodegs! :D

Vērtējums: 1/10

6 komentāri:

  1. Mana piedzedze ir pilnīgi pretēja, jo neko labāku par šo šampūnu nekda neesmu lietojusi, un lietojusi esmu patiešām daudz un no dārgā profesionālā gala. Mati kā zīds, gaisīgi, ejot pilnīgi šūpojas līdzi! Lieliskās sajūtas apņēma jau mazgāsānas laikā, kad mati kļuva tik zīdaini, ka slīdēja caur pirkstiem. neesmu vīlusies, un noteikti nopirkšu arī kondicionieri. Vienīgais nezinu vēl par dzeltenā toņa neitralizēšanu, jo, domāju, ka to varēšu spriest pēc vairākām pielietošanas reizēm.

    AtbildētDzēst
  2. Nu manuprāt tas šampūns atbilst savai cenai.

    AtbildētDzēst
  3. Esmu mēģinājusi rozā sēriju, taču šis nudien nav mans favorīts ...

    AtbildētDzēst